Destination Yamaha

Koe vauhdin hurma

Destination Yamaha by UGGO tarjoaa nopeutta ja jännitystä ympäri vuoden

UGGO resortin ajoalue on valittu ensimmäisenä suomalaisena ajoratana osaksi maailmanlaajuista Destination Yamaha -konseptia. Kansainvälinen yhteistyökumppani Yamaha takaa, että radalla oleva kalusto on aina viimeisen päälle iskussa. Radallamme palvelee neljä Yamahan nelivetoista YXZ 1000R SS Side-by-Side sporttimönkijää. 

UGGO resortin yksityinen ajorata sijaitsee Hyrynsalmella, Ukkohallan ja UGGO Villan välittömässä läheisyydessä. Suljettu ajoalue koostuu useasta erillisestä radasta, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa haasteen ajamista rakastaville. Ajamaan pääsee niin radalla kuin metsässäkin. Tarjolla on korkeuseroja, nopeita mutkia, crossienduroa tai vaikkapa offroad-ajoa suoraan UGGO Villan pihasta.

Katso video

Vauhdikkaita elämyksiä

Ajoradalla viihtyy niin työpaikan porukan kuin kavereiden kesken. Destination  Yamaha -konsepti soveltuu erinomaisesti yritysryhmille esimerkiksi pikkujouluihin, hyvinvointipäiville tai koulutuspäivän kevennykseksi. Vauhdin huumaa voi maistaa myös kaveriporukalla vaikkapa syntymäpäivien tai polttareiden ratoksi. Rataa voi vuokrata myös moottoriurheilutapahtumille tuotantoyhtiöille tai mitä vaan keksitkin.

UGGO Resort Launch

Hiljennä vauhtia loungen ylellisyyksien äärellä

Huippuajokkien lisäksi Destination Yamaha -konsepti takaa myös laadukkaat lisäpalvelut ajopäivien oheen. Radalle rakennetusta hirsiverhoillusta hallirakennuksesta löytyy lounge-tila, jossa viihtyy ajoporukka mainiosti. Radan varren kodassa voi kumin sijasta polttaa nuotiota ja paistaa samalla vaikkapa makkaraa. Keittiö, ajosimulaattorit ja pesutilat mahdollistavat illanvieton jatkamisen sitten, kun kaasujalkaa jo puuduttaa. 

 

Destination Yamaha ja UGGO resort pitävän huolen siitä, että mönkijän ratissa jokainen voi kokea vauhdin huumaa. Opastus, ajohaalarit ja kypärät hoidetaan UGGO resortin puolesta.