Sijainti ja saapuminen

Sijainti

UGGO Resort sijaitsee Kainuussa
vaarojen syleilyssä

Loma alkaa heti kotioven sulkeuduttua. Matkasitpa UGGOon pitkin pikiteitä, raiteita tai ilmojen halki, se on osa elämystä. Esimerkiksi matka Kajaanin lentokentältä UGGO Villaan on kuin maalauksen läpi ajelisi. Matkalla oman luonnonvoiman alkulähteille lepää niin silmä kuin sielukin. 

UGGO resort sijaitsee 90 km Kajaanista pohjoiseen, 170 km Oulusta itään ja 180 km Kuusamosta etelään. Helsingistä matkaa tulee rapiat 650 km. Matka taittuu helpoiten omalla autolla tai juna- ja lentoyhteyksiä hyödyntämällä. Autamme  tarvittaessa räätälöimään matkastasi juuri sellaisen kuin tarvitset, vaatipa se autokyytiä asemalta tai yksityislentokonetta.

Sijainti

UGGO resortin sijainti Ukkohallan ytimessä tuo palvelut lähelle

Syväjärven rannalla sijaitsevasta matkailukeskuksesta löytyvät alueinfo, kauppa, ravintola, kylpylä, keilahalli ja ohjelmapalvelut. Kesäisin kävijöitä houkuttelevat wakeboard- ja frisbeegolf-radat, yhteensä 170 km maastopyöräreittejä sekä uimaranta; talvisin puolestaan laskettelukeskus, moottorikelkkareitit ja hiihtoladut. 

Ukkohallan upea luonto kutsuu erityisesti patikoijia ja kalastajia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.ukkohalla.fi. Hyrynsalmen lauttakylästä löytyy Komulanköngäs, harvinainen kaksihaarainen vesiputous ja noin 30 kilometrin päässä sijaitsee Hepokönkään luonnonsuojelualue vesiputouksineen.

Etäisyyksiä lähimpiin palveluihin:

  • Kajaani: lentokenttä, juna-asema, bussiyhteys 90 km
  • Oulu, lentokenttä tai juna-asema 179 km
  • Kuusamo, bussiyhteys 180 km
  • Suomussalmi 18 km
  • Hyrynsalmi, ruokakauppa, Alko, sähköauton latauspiste 16 km
  • Ukkohallan palvelut 200 m

Saapuminen

Autolla

Ukkohallaan ajaa upeiden maisemien halki. Voit kokea roadtripin vapauden ajamalla vaikkapa koko Suomen poikki. Voit myös halutessasi yhdistää juna- tai lentomatkan autoiluun vuokraamalla auton esimerkiksi Oulun juna- tai lentoasemalta tai Kajaanin lentoasemalta.

Etäisyydet:

Kajaani – UGGO Resort 90 km
Kuopio – UGGO Resort 260 km
Oulu – UGGO Resort 170 km
Helsinki – UGGO Resort 650 km

Saapuminen

Junalla

Suosittelemme energiatehokasta ja ympäristöystävällistä raideliikennettä Ukkohallaan saapuville. Kajaaniin saapuu päivittäin useita junavuoroja, mistä pääsee perille vuokra-autolla tai taksilla. Lisäksi autojunalla voi päästä Ouluun, mistä ajaa n. 2 h Ukkohallan hiihtokeskukseen. Lisää tietoa autojunasta ja juna-aikatauluista löydät VR:n sivuilta.

Saapuminen

Lentokoneella

Finnair operoi Helsinki-Kajaani -väliä kuutena päivänä viikossa ja Helsinki-Oulu-väliä kaikkina viikonpäivinä. Lentokentältä saat kätevästi vuokrattua auton tai tilattua taksin, jolla pääset paikan päälle.